Skip to main content
Vordingborg Biblioteker anvender Zorse

Vordingborg bibliotekerne bruger Zorse Media

“Vi har styrket formidlingen via info- og touch skærme på vores biblioteker for at inspirere men også hjælpe vores brugere, især i de ubemandede åbningstider” udtaler bibliotikar Jette Mehlsen.

Med Zorse Media behøver vi hverken grafisk- eller it-kyndighed for selv at producere indhold, der ser godt ud på skærme og print. Resultaterne får vi med skabeloner lavet til vores behov og efter vores designguide, logo, typografi osv. En anden fordel er, at der undgås fejl og spares tid.

Zorse Media indeholder også en kalenderfunktion vi bruger sammen med Zorse Inspire, der præsenterer bibliotekernes materiale. Inspire løsningen har vi udviklet sammen med Zorse Media. Inspire bruges på vores touch skærme, hvor man kan se forsidevisninger via temaer, som vi definerer ved CQL søgninger, samt indholdsnote, værker i samme serie samt mere af samme forfatter, placering og reserveringsknap. Vi kan lave dynamiske lister der kører automatisk, og vi kan også vælge datoer og tidsintervaller for de forskellige temaer og aktiviteter, hvilket betyder vi kan forberede indholdet når som helst.

”Zorse Media er meget nemt at bruge.
Vi har fået hurtig svar fra en meget hjælpsom support og vi glæder os over det gode samarbejde, stor lydhørhed og ikke mindst et godt resultat” afslutter bibliotekar Jette Mehlsen.