Skip to main content

Når alt går op i en højere enhed

Zebraen skaber hurtig og præcis opmærksomhed med sine smukke striber. Et æstetisk kendetegn, der samtidigt klart formidler for omverdenen, nøjagtigt hvilken zebraflok den tilhører. Hesten er til gengæld kendt for sin elegance, råstyrke og intuition – for sit skarpe instinkt.

Krydser du zebra og hest, får du en zorse. Og med Zorse Media får du en dynamisk krydsning i form af muskuløse softwareløsninger med fokus på klar og kreativ formidling. Det betyder, at du og dine medarbejdere ingen grafisk uddannelse behøver for at kunne håndtere alle filtyper og formater – og dermed producere raffineret indhold til enhver platform. Hurtigt, nemt og professionelt.

Virksomheden Zorse Media er også blevet til i et dynamisk møde. Den ene partner har årelang erfaring fra it-branchen inden for databaseudvikling og digitale løsninger, mens den anden fra reklamebranchen har stor viden om formidling – og om forskellige målgruppers specifikke, daglige udfordringer. Ved at krydse klare kernekompetencer er visionen at få it og formidling til at gå op i en højere enhed.

Tilpasset på kryds af brancher

Zorse Medias moduler har masser af fordele, som fungerer på tværs af brancher. Samtidig har alle brancher særlige udfordringer. Nogle har især behov for at få styr på billeder og videoer, andre for lettere at kunne producere indhold til infoskærme, mens atter andre vil noget helt tredje – og måske mere.

Vi har i Zorse Media stor erfaring fra en bred vifte af brancher. Til disse har vi udviklet en række specialmoduler og integrationer, som gør produktion og eksekvering af formidling lettere. Hver eneste dag.

Zorse Government

Med Zorse Media softwaren er du sikker på at bevare en tydelig, rød tråd i kommunikationen. Udgangspunktet for formidling er ofte brandingprocesser og udvikling af designmanualer, som kræver indsigt og grafisk kompetence at omsætte i konkrete publikationer. Derfor bliver en eventuel grafiker ofte flaskehals i produktionen. I Zorse Media softwarens skabeloner fastlægges farver, typografi og grafiske principper ud fra jeres specifikke designlinje, og det sikrer, at alle publikationer lever op til kommunens ønskede profil. Uanset hvem der producerer og uploader til infoskærmene.

Zorse Education

Snapchat, YouTube, Instagram. Begreber som for få år siden ikke eksisterede, men i dag er centrale for ungdommens intensive kommunikation i billeder og videoer. Naturligt nok indgår det visuelle derfor også som en vigtig del af skolens kommunikation med eleverne. Men de mange nye filtyper og formater kan være svære at styre – særligt hvis du ikke er uddannet grafiker. Med Zorse Media softwaren behøver du nu kun at fokusere på budskabet. Billeder og videoer konverteres nemlig automatisk til korrekt format og opløsning, så alle kan formidle i øjenhøjde med de unge – gennem fx opdatering af skolens infoskærme.

Zorse Healthcare

Informativ og relevant kommunikation med patienter og pårørende er vital for hospitalerne. Det gælder planlagt information, men også akut opståede situationer og behov. Ofte involverer traditionel produktion af infomateriale flere personer og afdelinger. Det kræver kostbar tid. Med Zorse Media softwaren kan du spare tid og ressourcer ved at uddelegere produktionen direkte til den relevante afdeling. Resultatet vil altid være professionelt, da fx farver, typografi og logotype er fastlagt på skabelonerne, ligesom billeder og videoer automatisk konverteres til et format og en opløsning, der matcher både opgaven og mediet.

Zorse Retail

Mange kunder forlader detailbutikker uden at have været i kontakt med en sælger. Alene derfor ser vi infoskærme som det nye sort i detailbutikkerne. Men også impulskøb gør det relevant at tænke i infoskærme og digital signage-strategi, hvor hastighed og produktionspris på indhold bestemmer graden af succes. Et relevant og aktuelt indhold er afgørende, men kræver en hyppig indrykningsfrekvens, der ved ekstern produktion hurtigt bliver omkostningstung. Løsningen ligger i automatisering og integration. Med Zorse Media får du et dynamisk setup, hvor spottene dels opdateres automatisk, dels udvikles og produceres af medarbejdere – som ikke behøver kendskab til grafisk produktion.

Zorse Business

Ønskerne og forventningerne til en marketingafdeling er mange, og de fremsendes ofte i sidste øjeblik. ”Jeg skal bruge et foto, som viser vores produkt i en storby” eller ”jeg vil gerne have en ny case story, opsat som de øvrige”. Og uanset hvor lille opgaven synes at lyde, så går der ofte for lang tid med at løse den. Tid som kunne være brugt til større kreative udfordringer eller mere krævende grafiske opgaver. Zorse Media udfordrer den traditionelle arbejds – og produktionsgang. Ved at integrere og automatisere en række funktioner, kan personer uden grafisk indsigt og viden selv producere mindre tryksager, spots til infoskærme, nyhedsmails m.v., bl.a. fordi billeder og videoer konverteres automatisk til et format og opløsning, der matcher både opgaven og mediet.