Skip to main content
Cicero Media

Systematic og Zorse Media udvikler formidlingsplatform

En specialdesignet White label udgave af Zorse Media softwaren, er ved at blive implementeret i en række biblioteker landet over.

Sammen med kommunernes it-fællesskab KOMBIT er Systematic i fuld gang med at udrulle det Fælles Bibliotekssystem – kernen i løsningen er bibliotekssystemet Cicero. Udviklingen af systemets formidlingsplatform til håndtering af online og offline produktioner er lagt i hænderne på Zorse Media.

Systematic, som står bag en lang række danske og internationale software løsninger, har indledt et strategisk samarbejde med Zorse Media om udvikling af en formidlingsplatform til Cicero. Platformen, som har fået navnet Cicero Media, skal gøre det lettere for bibliotekerne at producere og publicere forskellige digitale publikationer som spots (til infoskærme), touch applikationer og interaktive løsninger. Systemet kan også håndtere produktion af mere traditionelle offline produktioner som flyers, foldere og annoncer.

Vicedirektør i Systematic, Martin Brøchner-Mortensen siger om samarbejdet:  ”Valget faldt på Zorse Media, da virksomheden har en spændende basissoftware, hvortil der kan udvikles specialmoduler målrettet biblioteks- og læringsområdet. Softwaren er gennemprøvet, stabil og har samtidig stort potentiale. Dertil byder Zorse Media på en interessant kombination af kommunikations- og it-faglige kompetencer.”

Udlandet viser interesse

En målgruppe på 450 biblioteker og 1500 skolebiblioteker er en stor mundfuld for en virksomhed af Zorse Medias størrelse, og derfor er salget og kundedialogen overladt til Systematic. Selve implementeringen af formidlingsplatformen Cicero Media varetages af Zorse Media, som også forestår al udvikling af nye moduler og featureres. 

De første Cicero Media løsninger er ved at blive implementeret, og det er ikke kun de danske biblioteker, som har taget godt imod den nye formidlingsplatform. Nyheden har også vakt udenlandsk interesse bl.a. i Sverige.